29 nov 2010

Van start

Posted by hheim

Vandaag gaan we beginnen aan onze nieuwe site. Een opwindende start, want er staat veel te gebeuren. Voorlopig zal ik (Hans Heimgartner) de eerste berichten voor mijn rekening nemen. Het is mijn bedoeling ook door mij ingeschakelde adviseurs en hulptroepen, maar ook klanten en andere relaties aan het woord te laten. Belangrijk is transparantie en betrokkenheid. En plezier, want ik doe dit niet om er sacherijnig van te worden.

Ik zal proberen in alle opzichten in beweging te blijven. Met mijn vak: bijblijven, nieuwe ontwikkelingen volgen, nieuwe deskundigen opzoeken, nieuwe methoden gebruiken etc. Met mijn relaties: elkaar beter leren kennen, iets voor elkaar over hebben, ontdekkingen delen, ook buiten het vak. Met de site: WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden om de site aan te passen. Laat me alsjeblieft weten wat je ervan vindt. Vooral wat je mist, wat beter kan, wat irriteert. En als er dan nog tijd over is mag je natuurlijk ook zeggen wat je leuk vindt.

Mijn ambitie is om een site te maken waar je af en toe even komt kijken of er nog iets van je gading is. Ik zal proberen zakelijke informatie af te wisselen met waargebeurde ongelofelijkheden. En regelmatig een tip hoe het beter kan. Ik wens jullie en mezelf veel plezier.

Geef een commentaar

Commentaar: